Chic si gratie in “alb de luna”

img_8729-min
So people, meet Beatrice Misaila, your personal florist!
March 30, 2017
diana-bogdan-0385-min-1
Buchetul de mireasa – de la idee la altar
May 30, 2017

Chic si gratie in “alb de luna”

nunta-459-min
Nunta perfectă găsește întotdeauna echilibrul ideal între tradiție, eleganță și stil personal. Locația pe care o alegeți după zeci de vizite, discuții și întrebări, meniul analizat a mia oară înainte de votul final, ținuta și muzica.

Pentru că totul trebuie să se îmbine într-un eveniment care exprimă cu grație, prin fiecare detaliu, povestea voastră unică de până acum și de acum încolo. Și în această poveste, aranjamentele florale sunt viorile într-o orchestră de înaltă clasă care cântă în ziua aceea doar pentru voi doi.

Cadrul ideal îmbină perfect natura și contemporanul prin combinații de culori și texturi care dau tandrețe și forță fiecărui moment al evenimentului.

O nuntă chic înseamnă anul acesta alegeri și combinații inspirate între culori suave și delicate (cafea cu lapte, roz pal, șampanie, piersică, culoarea untului, alb de lună) și tonuri intense inspirate de profunzimile vinurilor roșii (Cabernet, Merlot, Pinot Noir, Marsala). Un decor care impresionează prin frumusețe și naturalețe în linii clare.

Surprinde-ți invitații cu o notă de prospețime îndrăzneață și grație inspirată din Marele Gatsby, cu flori transformate în bijuterii elegante și folosite sub formă de cocarde pentru domni și corsaje fine pentru încheieturile doamnelor și domnișoarelor.

Un simbol al vieții și energiei care definește cea mai importantă zi de la primele clipe petrecute împreună cu cei care vor fi alături de voi.

Declarat culoarea vedetă a anului 2017, verdele joacă în economia decorului de nuntă rolul țesăturii care susține întregul tablou. Strecurat cu eleganță în micile accesorii realizate din flori pentru domni, doamne și domnișoare verdele își face simțită prezența prin frunze și crenguțe alese cu grijă. Pentru că poate copleși vizual dacă este folosit în exces, verdele este o vedetă care dă tonul prin atingeri subtile și contururi care completează imaginea. Îți încântă ochiul dintr-un aranjament sofisticat de simplu care întregește designul meselor sau te surprinde plăcut în accesorii inedite așezate delicat pe tortul miresei. Detaliul care dă contrast și pune în evidență întreaga combinație de culori. Inspiră prin delicatețe.

Sezonul acesta chic înseamnă gingășie, vitalitate, diafan, frumusețe prin simplitate și culori care surprind natura și viața în esența ei.

De la buchetul miresei și micile accesorii elegante care completează ținuta invitaților și până la fiecare detaliu floral care completează decorul.

În deplină concordanță cu tot ce înseamnă accesoriu și element de design, folosind ca fundal liniile și culorile de bază ale sălii și contribuind la combinația perfectă de culori, umbre și lumini în care totul încântă privirea și se desfășoară perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Campurile notate cu * sunt obligatorii. *