Buchet pentru mama

unname
Flori, gratie si sentimente de Valentine’s Day
February 9, 2017
img_8729-min
So people, meet Beatrice Misaila, your personal florist!
March 30, 2017

Buchet pentru mama

20170215_154118-min
Primăvara este în esență un anotimp al iubirii, grijei, dezvoltării și speranței, o perioadă în care totul în jurul nostru emană viață și dăruire. Iar luna Martie este luna în care frumusețea și gingășia feminină sunt sărbătorite de întreaga natură și de noi toți. Puține lucruri sunt mai impresionate ca gestul sincer al buchetului dăruit de fiecare copil mamei sale.

Recunoștintă, dragoste, mulțumire. Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care dorim să le transmitem ființei căreia îi datorăm totul. Un buchet de ghiocei, lalele sau zambile dăruit în luna lui Martie aduce de multe ori lacrimi de bucurie in ochii unei mame care ofera totul sa astepte nimic in schimb. Dar se poate mai mult. De ce să nu investim aceeași grijă și iubire cu care ne-a crescut zi de zi în buchetul de flori prin care îi spunem, in aceasta luna speciala, un sincer “Mulțumesc”?

Floarea favorita a mamei este primul secret pe care trebuie sa-l pastrezi cu grija in inima ta: lalele simple sau pestrite, trandafiri de diferite culori, frezii gingase, irisi misteriosi, narcise înmiresmate. Un buchet simplu, dar bogat, din floarea ei preferata ii va umple bratele de frumusete si inima de fericire. Pentru ca ti-ai adus aminte.

Pentru un buchet care arată cât de mult te gândești la ea, alege cu atenție cele mai frumoase flori și formează buchetul perfect. Pornește de la floarea preferată, ghidează-te după culorile care îi luminează privirea și îi încântă sufletul, alege cu atenție arome florale care să îi facă plăcere. La florile clasice care împodobesc primăvara grădinile românești poți adăuga frumuseți exotice crescute special pentru buchete proaspete si luminoase precum florile de cymbidium care se potrivesc de minune cu trandafiri și crini, flori proaspete de amarylis in combinatii cu ranunculus si orhidee, gingasele muscari in buchete magice alaturi de lalele si zambile, anemone delicate printre frezii vesele si irisi colorati.

Prospetime si candoare in culori, cu parfum discret si sincer, asemeni fiecarui gest care ti-a implinit copilaria. Nu lasa o singura zi sa-ti defineasca dragostea pentru cea mai importanta persoana din viata ta, multumeste-i ori de cate ori ai ocazia. Alege o floare, un buchet sau o simpla imbratisare.

Vrei sa o surprinzi cu un buchet unic care sa-i spuna printre petale cat de mult o pretuiesti? Sunt mereu aici cu un sfat, o idee si o solutie plina de culoare si emotie. E simplu atunci cand alegi cu inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Campurile notate cu * sunt obligatorii. *